Caută
  • Marius Popescu

Video Marketingul reprezintă viitorul publicității online!

Actualizată în: 14 Nov. 2019

Cu ani în urmă studiile Forbes arătau că 68% dintre oameni sunt mai înclinați să cumpere un produs sau un serviciu după vizionarea unui film sau video de promovare. 92% din cei care vizionează video pe mobille împărtășesc cu prietenii sau cu familia. În 2019 fiecare lună, YouTube a atras mai mult de 1.9 miliarde de viewers, ce au petrecut în total peste 10 miliarde de ore pentru vizionarea clipurilor video, la nivel mondial.Imaginea face cât o mie de cuvinte, însa acest lucu este valabil pâna aducem în discuție promovarea prin video marketing. Acest tip de promovare reprezintă cel mai eficient și mai puternic instrument de publicitate din România. Materialele video sunt instrumente redutabile de marketing online sau TV pentru că ele acționează rapid și eficient. Atunci când spui video marketing spui acțiuni de promovare complete, complexe, dinamice și memorabile. Prin video marketing informația se răspândește extrem de rapid.

Clipurile pot fi încărcate și integrate oriunde, iar răspândirea lor se realizează printr-un simplu click. Astfel afacerea ta are capacitatea de a deveni un subiect viral într-un timp foarte scurt. Ba chiar mai mult decât atât, studiile au dovedit că oamenii rețin cu 60% mai multe informații decât în cazul unui simplu text citit.

Un blog, care include clipuri video, atrage de 3 ori mai multe link-uri inbound decât cele care conțin doar text. 60% din public preferă să vizioneze un clip video, decât să parcurgă un text cu aceeași informație. Atunci când pe site există un video, oamenii care îl urmăresc au tendința de a rămâne cu 2 minute mai mult, decât dacă filmul nu ar fi existat.

Dezvoltarea brandului și notorietatea acestuia reprezintă un scop important pentru orice afacere care se dorește a fi un business de succes. Orice campanie puternică de marketing folosește clipurile video pentru a ajunge în atenția publicului țintă. Producțiile video atrag atenția și își ating obiectivul mult mai eficient decât textele sau imaginile simple.

Tutoriale, testimoniale, transmiteri live, emisiuni, filmări, toate aceste instrumente au capacitatea de a deveni conținuturi virale care, contrar textelor, nu pot fi uitate ușor. Un clip video poate fi identificat și accesat mult mai repede și mai ușor decât un text. Durând puțin, spoturile video nu plictisesc.

Așadar, video marketingul este viitorul publicității online din România!42 afișare

0760823589

  • Black YouTube Icon

©2019 by Videogram Studio

Timișoara, Romania