Caută
  • Marius Popescu

Idei de marketing video pentru restaurantul tău

Dacă plănuiți să duceți imaginea restaurantului dumneavoastră la nivelul următor, gândiți-vă vizual. Folosirea conținutului video pentru marketingul restaurantelor este o modalitate rentabilă de economisire a timpului și de a-ți propulsa afacerea în mediul online.

64% dintre consumatori fac cumpărături după ce au vizionat un videoclip de pe rețelele de socializare, iar aproape jumătate dintre aceștia se uită pe Facebook, astfel încât crearea de videoclipuri optimizate pentru vizualizarea mobilă este obligatorie.


Tipuri de conținut video pentru promovarea restaurantelor in mediul online


1. Videoclipuri „How-To” la restaurant Aveți o tehnică interesantă pe care ați descoperit-o recent, prin care obțineți cel mai bun aluat pentru pizza? Sau barmanul tău face mojitos cu arome din ală galaxie? Impresionează-ți clienții și creați un material video - atât timp cât este o tehnică care nu vă deranjează să împărtășiți. Postați videoclipurile pe rețelele de socializare - YouTube, Facebook și Instagram, sunt locuri excelente pentru a începe. Interacțiunea cu publicului consolidează prezența mărcii, așa că asigurați-vă că mențineți legatura cu publicul dumneavoastră.


2. Video de tipul Dish Spotlight Restaurantul tău este cunoscut pentru burgerul cu veggie care se aruncă cu maxilare? Creați un videoclip care poate fi postat pe site-ul restaurantului dvs., astfel încât oaspeții curioși să poată fi siguri că vor avea masa pe care au căutat-o.


3. Video “Day-in-the-life-of”

Utilizați videoclipuri pentru a promova atmosfera unică al restaurantului dvs. pentru potențialii angajați. Creați un videoclip care prezintă viața de zi de zi a bucătarului dumneavoastră, subliniind părțile pe care potențialii angajați le-ar considera cele mai interesante. Postează acest videoclip pe pagina de angajări a restaurantului tău pentru a atrage mai mulți candidații căutați.


4. Video “Turul restaurantului“

Oferiți potențialilor clienți experiența din spatele scenei, o privire asupra modului în care funcționează restaurantul dumneavoastră. Faceți-vă publicului să se simtă special, arătându-le ce se întâmplă în spatele cortinei. Personalul din bucătărie rareori, dacă se întâmplă vreodată, interacționează cu clienții; utilizarea unui videoclip ajută la crearea unor conexiuni.


5. Interviuri cu personalul restaurantului

Folosește-ți cel mai abundentă resursă - personalul tău! Fii creativ atunci cand realizezi videoclipurile cu personalul - încearcă să pui o întrebare de bază, cum ar fi „Care este partea ta preferată a jobului tău?” Și o întrebare interesantă și distractivă, care arată personalitatea lui. Postarea interviurilor pe diferite site-uri de socializare precum Instagram și Facebook poate spori vizibilitatea organică, ceea ce înseamnă că nu trebuie să plătiți pentru a sponsoriza o postare de marketing.


6. Videoclipuri pentru clienți

Dacă aveți oameni care sunt clienți consecvenți ai restaurantului dvs., faceți-i să se simtă și mai speciali, incluzându-i într-un videoclip public. Acest lucru crește credibilitatea pentru restaurantul dumneasvoastră. Utilizați acești clienți ca adepți importanți pentru restaurantul dvs. și creați un videoclip despre ei vorbind despre parțile lor preferate ale restaurantului dvs. și ce îi determină să revină aici.


7. Videoclipuri de prezentare a relației cu furnizorii

Dacă lucrați cu ferme sau furnizori locali, luați camera video cu dvs. data viitoare când le vizitați. Nici nu trebuie să fie obligatoriu o fermă; dacă vinurile vin dintr-o podgorie din apropiere sau produsele pe care le aveți vin de pe o piață locală, toate acestea oferă tururi minunate și o oportunitate pentru un videoclip interesant.


8. Anunțuri

Renunță la lucrurile care îți fac restaurantul unic. Afișează-ți în mod public specialitățile de mîncare zilnice și băuturile în ediție limitată. Înregistrați-vă barmanul atunci cand prepară o băutură cu temă de vacanță în ediție limitată, pentru ca oaspeții dvs. să poată recrea această iarnă specială toată vara.


9. Spune-ți povestea

Creați un videoclip pentru site-ul restaurantului despre călătoria dumneavoastră în industria serviciilor alimentare. Spune o poveste autentică, inspirată, despre deciziile pe care le-ați luat, atât bune, cât și rele, care v-au dus acolo unde sunteți azi. Nu numai că acest lucru oferă restaurantului tău msi multă încredere, dar îi poate inspira și pe alții în primii pași ai carierei lor.20 afișare

0760823589

  • Black YouTube Icon

©2019 by Videogram Studio

Timișoara, Romania